Perfectly Shined Car 1
Perfectly Shined Car 2
Glazenwasserij diensten
FAQ
Onze prijzen
Prijzen • FAQ


Is het nodig om een nieuwe wagen zo'n behandeling te geven?


Meestal wel, omdat de meeste garage's en dealers gewoon geen tijd en geld steken in het opkuisen en afwerken van een nieuwe wagen. Veel wagens staan soms wekenlang ergens op een parking, worden per trein (spoorstof !) of boot (zout !) vervoerd.

Hetgeen de meeste auto dealers doen is het snel opkuisen van een auto, meestal niet met de juiste technieken waardoor er soms zelfs al krassen worden gemaakt nog voor de auto één kilometer heeft gereden!

Car detailing omvat veel meer dan een ritje door een carwash of de wagen zelf wassen en simoniseren.

Het detailen van een auto duurt snel een dag, en het resutlaat is 100 x, zoniet 1000x maal beter dan een carwash beurt van € 10. Ook de zogenaamde ''lifetime bescherming'' die sommige garage's en merken aanbieden zijn niet meer dan vetbetaalde reclame voor een vluchtige waxbeurt.


Mijn auto is een paar jaar oud, is het dan nog de moeite om mijn wagen te laten behandelen?


Natuurlijk wel!
Elke auto kan zo'n detailbeurt gebruiken, al is het maar om terug leven en glans in het koetswerk te krijgen. Een mooie, krasvrije en glanzende auto is niet alleen mooi om naar te kijken, veel mensen laten hun auto detailen om de herverkoopwaarde te zien stijgen. De zaterdagse wasbeurt wordt een stuk makkelijker doordat vuil zich minder vasthecht aan de auto. Grotere krassen en diepe swirls kunnen echter niet volledig weggehaald worden.


Wat met Oldtimers en Exotische sportauto's?


Oldtimers kunnen na 25 jaar al eens een krasje vertonen. Natuurlijk zullen dit soort wagens niet voor 100 % terug krasvrij kunnen gemaakt worden, maar het verschil voor en na zal opmerkelijk zijn. De autolakken van ''vroeger'' hebben veel meer speling om een polierbeurt te ondergaan !


Ik zie ook veel dure sportwagens rondrijden waar helemaal geen glans meer opzit. Zulke auto's verdienen het zeker om een detailbeurt te krijgen, zodat ze het uitzicht hebben dat hun naam waardig is. De eigenaars van zulke wagens hebben meestel geen tijd en zin om een dag aan hun auto te poetsen, daarvoor is een volledige detailbeurt een passende oplossing.


Soms is het triestig om te zien, maar Porsche's, Ferarri's en soortgelijke sportwagens kosten ettelijke 10.000-en Euro en zien eruit als een auto van 20 jaar oud. Een professionele detailbeurt laat zulke wagens volledig terug tot hun recht komen.


Zwart, de hel op aarde...


Donkergekleurde en vooral zwarte auto's kunnen er erg slecht uitzien in de volle zon. Sommige mensen beweren zelfs dat zwart nooit helemaal krasvrij is, en dat de swirls en krasjes er na verloop van tijd niet meer uitgaan, wat echter niet klopt.

Een zwarte auto in de volle zon moet er uitzien alsof de verf er net opzit, en een volle glans hebben zodat het lijkt alsof de vef nog nat is. Met de juiste producten en technieken is dit perfect mogelijk, en achteraf kan met een paar eenvoudige handelingen deze glans erg lang behouden blijven.

contacteer ons
Perfect Shine BVBA
Molenstraat 42
2550 Kontich
Tel : +32(0)475.74.63.91
info@perfectshine.be
Designed by Mike-V