Perfectly Shined Car 1
Perfectly Shined Car 2
Glazenwasserij diensten
Welkom op onze website
Onze prijzen

Perfect Shine hecht waarde aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van een technologie die u de meest geavanceerde en veilige online ervaring geeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op de Perfect Shine website en betreft het verzamelen van gegevens en het gebruik ervan. Door het gebruik van de Perfect Shine website maakt u kenbaar dat u akkoord gaat met de behandeling van gegevens zoals deze in deze verklaring wordt beschreven.

Het verzamelen van uw Persoonsgegevens

Perfect Shine verzamelt persoonsgegevens, zoals uw e-mail adres, naam, thuis- en werkadres of telefoonnummer. Perfect Shine verzamelt tevens anonieme demografische informatie, die niet uniek is voor u, zoals uw postcode, leeftijd, geslacht, voorkeuren, interesses en favorieten.
Er is ook informatie over uw computer hardware en software die automatisch wordt verzameld door Perfect Shine. Deze informatie kan bevatten: uw IP adres, browser type, domeinnamen, toegangstijd en website adressen. Deze informatie wordt gebruikt door Perfect Shine om de service optimaal te kunnen uitvoeren, om de kwaliteit van de service te behouden en om te voorzien in algemene statistieken betreffende het gebruik van de de Perfect Shine website.
Perfect Shine raadt u aan de privacyverklaringen van de websites die u kiest te bezoeken vanaf Perfect Shine te lezen zodat u kunt begrijpen hoe die websites uw informatie verzamelen, gebruiken en delen. Perfect Shine is niet verantwoordelijk voor de privacyverklaringen of andere inhoud op websites buiten de website van Perfect Shine en aan Perfect Shine gerelateerde websites.

Gebruik Persoonsgegevens

Perfect Shine verzamelt en gebruikt uw persoonsgegevens om de Perfect Shine website te beheren en om de door u gevraagde services te leveren. Perfect Shine gebruikt ook uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van andere producten of services die beschikbaar zijn vanaf Perfect Shine en haar relaties. Perfect Shine kan ook contact met u opnemen via enquetes om uw mening over huidige services of over mogelijk nieuw aan te bieden services te onderzoeken.
Perfect Shine verkoopt, noch verhuurt noch least klantenlijsten aan derden. Perfect Shine kan, van tijd tot tijd, contact met u opnemen in de naam van externe bedrijfspartners in verband met een zeker aanbod dat voor u interessant kan zijn. In die gevallen zullen uw persoonsgegevens (e-mail, naam, adres, telefoonnummer) niet worden doorgegeven aan derden. Daarbij mag Perfect Shine gegevens delen met vertrouwde partners om ons te helpen statistieke analyses uit te voeren, om u e-mail of post te sturen, om te voorzien in klantenondersteuning, of om leveringen te regelen. Het is verboden voor derden om uw persoonsgegevens te gebruiken, behalve om deze services te verstrekken aan Perfect Shine, en ze zijn verplicht tot geheimhouding van uw informatie.
Perfect Shine gebruikt of openbaart gevoelige persoonlijke gegevens, zoals ras, religie of politieke voorkeuren niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
Perfect Shine houdt bij welke websites en pagina's onze klanten bezoeken in Perfect Shine, om te bepalen welke Perfect Shine services het meest populair zijn. Deze data worden gebruikt voor afgestemde tevredenheid en om te adverteren binnen Perfect Shine naar klanten wier gedrag aangeeft dat ze geïnteresseerd zijn in een specifiek gebied.
Perfect Shine zal uw persoonsgegevens openbaren, zonder mededeling, behalve wanneer dit wettelijk vereist is of wij in goed vertrouwen geloven dat een dergelijke handeling nodig is om: (a) te voldoen aan een uitvoeringsdecreet of aan een juridisch proces dat wordt gevoerd op Perfect Shine of de site; (b) om de rechten of eigendom van Perfect Shine te beschermen en verdedigen; en, (c) te handelen onder urgente omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van Perfect Shine, of the het publiek te beschermen.

Veiligheid van uw Persoonsgegevens

Perfect Shine stelt uw persoonsgegevens veilig tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaring. Perfect Shine stelt de persoonsgegevens die u aanlevert aan computer servers veilig in een gecontroleerde, zekere omgeving, beschermd tegen ongemachtigde toegang, gebruik of openbaring. Perfect Shine kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld indien de door u verstrekte persoonsgegevens door derden op onrechtmatige wijze worden verkregen.

Wijzigingen Verklaring

Perfect Shine zal zo nu en dan de Privacyverklaring updaten om bedrijfs- en klantenfeedback te reflecteren. Perfect Shine raadt u aan om periodiek deze Verklaring te raadplegen om op de hoogte te blijven van hoe Perfect Shine uw informatie beschermt.

Contactinformatie

Perfect Shine heet uw commentaar betreffende deze Privacyverklaring welkom. Als u van mening bent dat Perfect Shine niet heeft gehandeld op grond van deze Verklaring, dan kunt u contact opnemen met Perfect Shine via info@perfectshine.be. Wij zullen commercieel gezien redelijke inspanningen verrichten om meteen het probleem te bepalen en op te lossen.

contacteer ons
Perfect Shine BVBA
Molenstraat 42
2550 Kontich
Tel : +32(0)475.74.63.91
info@perfectshine.be
Designed by Mike-V