Perfectly Shined Car 1
Perfectly Shined Car 2
Glazenwasserij diensten
Waxen
Onze prijzen
EvaluatieWassenMotorReinigenPTGPolieren • Waxen • AfwerkingInterieur


Na het polieren is het natuurlijk de bedoeling om het koetswerk te beschermen tegen het dagelijks gebruik. Die bescherming komt van natuurlijke carnauba wax en synthetische sealants. Welke was of sealant er gebruikt word hangt af van de keuze van de klant, waarbij ik natiuurlijk raad geef en verschillende mogelijkheden aanbied.
De waxlaag zorgt voor een bescherming tegen weer en wind en zorgt er ook voor dat vuil zich niet meer zo snel op de auto gaat vasthechten, een goede waxlaag laat het water parelen en zorgt tevens voor een goede UV bescherming. Een auto die goed gedetailed is zal erg makkelijk te wassen zijn omdat het vuil geen kans meer heeft om zich vast te hechten.


Waarom dan niet gewoon de auto waxen, zonder al dat werk van clayen en polieren ?
Je kan elke auto waxen die een grondige voorbereiding hebben gehad (zoals hier omschreven).Enkel deze zullen echt baat hebben bij een waxlaag. De voorbereiding zorgt er namelijk voor dat die waxlaag zich voldoende kan hechten en zo een tijd kan meegaan. Een auto zomaar waxen heeft weinig zin omdat de wax niet echt kan hechten op een vuil koetswerk en er even snel zal afslijten als ze erop is gekomen.


contacteer ons
Perfect Shine BVBA
Molenstraat 42
2550 Kontich
Tel : +32(0)475.74.63.91
info@perfectshine.be
Designed by Mike-V